Laddar..
SBU
Logga in
E-post*
Lösenord:
Jag har inget konto och vill registrera ett nytt.
Glömt ditt lösenord?

Registrera ett nytt lösenord!
Ange registrerad e-postadress nedan, så skickas ett nytt lösenord till dig.

E-post

Köanmälan

Viktigt att veta när du ansöker om båtplats i Sundbybergs båtklubb.

Sundbybergs Båtklubb är anslutet till huvudorganisationen Svenska Båtunionen. När du nu ansöker om båtplats, kommer du att länkas till Båtunionens Administrativa System BAS. Det är då viktigt att du ska välja EN av TVÅ former för medlemskap:

  • Medlemskap – ett medlemsnummer, en röst, en avgift:  För enskild person. OBS! För båt med flera delägare ska varje delägare vara medlem i SBK.
  • Familjemedlemskap för flera personer som delar hushåll med en ordinarie medlem där varje extra person erhåller fullt medlemskap och eget medlemsnummer.

Du erbjuds medlemskap när vi kan erbjuda en plats vid vår brygga, du kan själv logga in och se din status i vår kö. I BAS får du själv skapa dina inloggnings uppgifter och uppdatera din sida med all kontaktinformation och önskemål.( Gäller ej familjemedlemskap)

Vi tar ut en administrativ avgift för att stå i vår kö. För köavgiften tillämpar vi endast e-postfakturering. Köavgiften är 100 kr/ år.

OBS! Erbjudande om plats skickas alltid med e-post

Notera att du behöver inte vara medlem för att stå i kön och det ger heller ingen förtur att vara medlem.

Genom att ansöka förbinder accepterar du att vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR regelverket. 

När du tilldelats båtplats och blivit medlem förbinder du dig att följa SBK stadgar och föreskrifter. (se Medlemskap/Stadgar och Föreskrifter på hemsidan).