sbu
Inloggning för köanmälan
Jag har inget konto och vill registrera ett nytt.

Här ansöker du om medlemskap i Segelsällskapet Vega

 

Efter registrering av inloggningsuppgifter i denna bild visas en ny sida med ett anmälningsformulär. Vi ber dig kontrollera att lämnade uppgifter registreras korrekt! 

Det är viktigt att du kryssar EN av de tre medlemsformerna. Innan du väljer "Familjemedlemskap" (med egen e-postadress), börja med separat registrering av huvudmedlemmen.

Du debiteras årligen köavgift om f n kr 250:- tills du erhållit sökt sommar- och/eller vinterplats. (NB. Då vi har relativt lång kö är medlemskap och båtinnehav förutsättningar för att tilldelas plats i Ekhagen)

Inom kort kommer du att kontaktas av någon av våra funktionärer för en liten intervju. När din medlemsansökan behandlats av styrelsen förs dina uppgifter över till vårt medlemsregister. Du får då faktura för aktuella medlems- och eventuella båtplatsavgifter.

De inloggningsuppgiftger du erhållit ger dig möjlighet att uppdatera dina registrerade data hos SS Vega, först i kösystemet, därefter även i medlemsregistret. DU ÄR SJÄLV ANSVARIG FÖR ATT DATA FRÅN TID TILL ANNAN ÄR KORREKT!

Välkommen med din ansökan

Segelsällskapet Vega